Cirque du Soleil's і світ Пандори

Cirque du Soleil's і світ Пандори

Cirque du Soleil’s на основі історії “Аватар” Джеймса Кемерона створив нову постановку  “Торак: Перший політ”.Новинка поїде в турне по Північній Америці.

Неймовірна акробатика, великомасштабні декорації, лялькове шоу і мультимедійні технології  допомагають створити світ Пандори і її мешканців.

Дизайн сцени ToRuK: The First Flight створив Карл Філліон, дизайн освітлення Ален Лортье, звуковий дизайн Жака Буше, ляльковий дизайн Патрік Мартель, сценічні  і акробатичній конструкції  П’єр Массі.

CAST Software  завдяки технології BlackTrax забезпечили відстеження 17 виконавців, 15 декорацій, і два на Hometree.

Помічник керівника освітлення Іштван Фазекас не хотів використовувати слідкуючі прожектори, хоча у них було чотири в резерві протягом перших двох місяців створення. Замість цього дванадцять Clay Paky Sharpy Wash і 12 Sharpy Spot освітлювали виконавців, що відслідковують BlackTrax.

Так як костюми досить щільно одягнені, більшість виконавців носили маяки відстеження  в своїх перуках, або в спеціальних нагрудних кишенях костюмів.

Мультимедійні проектори зображують чарівні пейзажі, від плавучого гір до Omaticaya Hometree, а також великомасштабні ефекти для землетрусу, виверження вулкана, і бачення шамана, що проектуються на величезну плавучу завісу.

Solotech замовило 40 проекторів Barco , 20 на 30000 люменів  і 20 на 20000 люменів кожен.

22 проектори використовуються для проекцій на місцях; 6 проектують відео зображення на Hometree; 2 проектують на два бічних екранів; і 8  використовуються для занурення виступів в зал для глядачів.

Проектори управляються 8 d3 technologies 4x4pro медіа-серверами.

Відео ToRuK: The First Flight

[Total: 0    Average: 0/5]