Здобудки 10 років: церемонії відкриття Олімпійських ігор.

Здобудки 10 років: церемонії відкриття Олімпійських ігор.

В очікуванні на церемонію відкриття літніх Олімпійських ігор 2016 в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) ми вирішили відобразити  досягненнях минулих років і зібрати відео основних моменти  10 років.

Церемоній відкриття Олімпійських ігор починаючи з Афін в 2004 році  закінчуючи Сочі в 2012 році . Насолоджуйтесь відео нижче, і стежте за більш широким охопленням на церемонії відкриття 2016.

2004 рік: Церемонія відкриття Літніх Олімпійських ігор в Афінах.  

Церемонія відкриття літніх Олімпійських ігор в Афінах 2004 ознаками теми моря і неба, беручи глядачів в подорож починаючи з грецької міфології і цивілізації до розкриття ДНК в якості загальних потоків  всього людству. Художній керівник Дімітріс Папаіанноу  співпрацював з дизайнерами з освітлення  Eлефзерія Деко і Робертом Дікінсоном, Девідом Золквером, Джеком Мортоном Вордвайдом, художником по костюмах Соффи Кокосалакі, і  піротехнікою, розробленою Крістофером Бертонеау.

2006 рік: Церемонія відкриття Зимових Олімпійських ігор в Турині.  

2006 році  в Турині, Італія, відбулася Олімпійська церемонія відкриття. Розробив дизайн події  о Марк Фішер з Stufish,  дизайн освітлення Дурхам Маренджхі, який завіяв 900 рухомих світлових приладів, майже 1000 світлодіодних приладів і 400 диммерів, задіяно 24500 DMX каналів.

2008 рік: Церемонія відкриття Літніх Олімпійських ігор в Пекіні.  

Церемонія відкриття була розділена на секції, щоб відзначити китайські досягнення протягом століть, від каліграфії та філософії до шовковому шляху і Великої Китайської Стіни, з здоровою дозою Тай Цзи. Дизайн шоу  і напрямок Чжан Імоу, з дизайном освітлення від Ша Сяо Лань, дизайн сцени Марк Фішер з Stufish, відео-контенту  Андре Верлегер

2010 рік: Церемонія відкриття Зимових Олімпійських ігор в Ванкувері.

Продюсер і режисер шоу був  Девід Аткинс з  David Atkins Enterprises (DAE), який співпрацював з членами команди DAE Катерина Угву і Ігнатій Джонс. Роберт Дікінсон розробив освітлення.

2012 рік: Церемонія відкриття Літніх Олімпійських ігор в Лондоні.

Деніел Крейг в ролях Джеймса Бонда  та королеви Єлизавети, церемонія відкриття в Лондоні віддавала данину історії та культури Сполученого Королівства, у всьому, від сільськогосподарських земель до промислової революції , від Мері Поппінс до Містера Біна. Денні Бойл був директором  церемонії відкриття,  дизайн шоу Марк Фішер з Stufish і дизайн освітлення Патрік Вудрофф.

2014 рік: Церемонія відкриття Зимових Олімпійських ігор в Сочі.

Церемонія відкриття Олімпіади в Сочі  з дизайном шоу і сценографією від Джорджа Ципін, з освітленням від Аль Гурдона і проекцією від Пітера Мілна. Шоу розділене на п’ять секцій, що зображують різні періоди російської історії: народження Росії, від його міфології та казок; Язичницька Росія; Імперіал / Класична Росія; 20-го століття Росія з її сильним авангардним сценічним мистецтвом; і погляд в майбутнє з космосу.

[Total: 0    Average: 0/5]