Mіраж в Метротауні

Mіраж в Метротауні

Новий захоплюючий досвід для відвідувачів в Метрополісу в Метротауні – найбільшому торговому центрі Британської Колумбії .

“Міраж” це двох хвилина арт інсталяція,  побудована BOLD Event Creative з візуальними контентом від Go2 Productions. Приміщення має ефект нескінченності завдяки дзеркальній підлозі та стелі.

Чотири, 500-ватних динаміків  перетворити “Міраж” в абсолютно захоплюючий аудіовізуальний досвід мистецтва, технологій та музики.

Чотири Optoma 4k ультра короткофокусний проектор, нахилені до 8 ° для додаткового покриття.  Проектуються візуальні ефекти 2D і 3D на чотири стіни. Кожна стіна пофарбована спеціальною проекційної фарбою, щоб збільшити насиченість.

Медіа-сервери включає в себе два  Mac Pro ( один майстер, другий ведений). Кожен Mac Pro відповідає за дві стіни, що працюють під управлінням наших сценаріїв для проекції. Це забезпечує плавне відтворення контенту.

Майстер Mac Pro також відповідає за обробку в реальному часі фотокамери, яку ми встановили всередині приміщення. Фотографують в певні періоди часу протягом дня і завантажують на зазначений веб-сайт для поширення соціальних медіа.

Все це можна робити за допомогою IPad за межами приміщення. Крім того, гості можуть контролювати анімацію через IPad на основі Touch Designer.

Посилання на джерело: http://livedesignonline.com

Відео інсталяції

[Total: 0    Average: 0/5]