Philips Vari-Lite Series 4000 запропонували широкій вибір приладів для "Першої баптиської церкви" в Орландо.

Philips Vari-Lite Series 4000 запропонували широкій вибір приладів для "Першої баптиської церкви" в Орландо.

“Перша баптистська церква” в Орландо була заснована в 1871 році і з часом виросла у зібрання 16000 парафіян на 5500 місць.

Після нещодавньої реконструкції церковної будівлі, перед дизайнером освітлення Энтонi Рашем постало завдання підібрати ідеальні освітлювальні прилади. Які  мали б забезпечити максимальну гнучкість та багатофункціональність  освітлювального підвісу для щонедільних богослужінь та щорічних урочистих подій.

Освітлення церкви

Працючи у парі з Орландським офісом компанії SEAL (Сценічне обладнання та світло), Раш розглядав декілька варіантів вибору приладів, які б забезпечили потрібний функціонал, надійність та гнучкість. Зрештою, він зупинився на VL4000 Spot та VL4000 BeamWash виробництва Philips Vari-Lite.

«Я був в команді “Першої баптистської церкви” в Орландо з березня 2013 і вже з першого мого дня у освітлювальній індустрії  я був фанатом світильників Vari-Lite», каже Раш.

«Коли на початку року церква вирішила, що робитиме ремонт, я став відвідувати демо-виставки, де різні місцеві постачальники демонстрували свої новинки. І щоразу коли я бачив світлові прилади з серії 4000 це буле щось нове. Побачивши багатограннiсть і надійність світильників Vari-Lite, ми зв’язалися з фірмою SEAL та успішно придбали 12 приладів VL4000 Spot та 12 VL4000 BeamWash”.

Series 4000

Автоматичний прилад Серії  4000 – це останнє покоління приладів Vari-Lite, які були розроблені щоб дати художникам по світлу по всьому світу арсенал безмежних можливостей для дизайну.

Обидва різновиди – VL4000 Spot та VL4000 BeamWash використовують запатентовану систему змішування кольорів Infinity (Infinity Color Mixing System), яка забезпечує неймовірно м’який перехід між кольорами та миттєву їх зміну.

Водночас є два колеса з п’ятьма фіксованими кольорами із можливістю перемінної корекції кольору, що збільшує унікальні можливості керувати кольорами.

«З самого початку мене підкупило те, що VL4000 Spot здавався ідеальним рішенням для нас, бо поєднував в собі одночасно всі переваги світлових приладів VL3000 Spot і VL3500 Spot», додає Раш.

«Тут тобі й шторки, діафрагма Iris, два обертових гобо колеса, два анімаційних колеса і багато іншого, все в одному приладі. З появою VL4000 Spot в мене з’явилися всі провідні можливості для дизайну освітлення в єдиному приладі, що на мою думку є величезним кроком уперед».

  • Прилад VL4000 Spot з джерелом світла 1200 Вт може похвалитись світловим потоком 33 000 люменів в режимі Стандарт
  • 25 000 люменів в режимі Студіо.
  • Його оптика має високу роздільну здатність і дає змогу чудово фокусуватись в напрямку від центру до краю.
  • Неперевершене співвідношення контрастності, у той час як зум 5:1 охоплює від 9 до 47 градусів, не втрачаючи ані інтенсивності, ані чіткості.
  • Разом з механічною діафрагмою Iris промінь VL4000 Spot може змінюватись через високоточну чотирьох лезову систему шторок, самостійну призму з контролем фокусу променя та перемінний фрост.
  • В приладі є також подвійні гобо-колеса, що обертаються  та подвійні анімаційні колеса, щоб застосовувати динамічні світлові ефекти.

Раш продовжує розповідь: «Коли я дізнався, що наступним світловим приладом в серії буде VL4000 BeamWash, мене зацікавила ідея спробувати прилад з розширеним функціоналом, такий як VL4000. Я був на 100% задоволений результатом. VL4000 BeamWash надзвичайно компактний та багато функціональний прилад і я особливо люблю користуватись ним в режимі Shaft»

  • Без необхідності міняти передню лінзу VL4000 BeamWash поєднує фантастичні можливості wash з інтенсивною функціональністю beam і можливістю створити потужний пучок світла.
  • Прилад має світловий потік 43 000 люменів в режимі Стандарт та 35 000 люменів в режимі Студіо.
  • В ньому також використовується джерело світла на 1200 Вт, яке може давати неймовірне точкове зображення  джерела крізь 10-ти дюймову передню лінзу.
  • Коли його використовують в режимі Wash, VL4000 BeamWash забезпечує зум на проміжку від 10 до 60 градусів.
  • Простим збільшенням значення DMX прилад може переключатися в Beam режим з дивовижним кутом променя – від 4 до 40 градусів. Або у Shaft режим з потужним пучком світла де 4 градусний кут далі може зменшуватись до майже нуля.
  • Прилад містить також надзвичайно чутливі шторки інтенсивності світлового потоку які у комбінації з незалежними шторками затвору дають небачені можливості для затемнення та спалахів (стробу).

«Я просто насолоджуюсь коли займаюся дизайном освітлення з приладами серіїї 4000 і, скажу чесно, не вагаюся використовувати усі можливості світла на повну», зізнається Раш.

«Коли йдуть богослужіння від мене зазвичай потребують багато «рухатись» по приміщенню і я використовую обидва VL4000 Spot і VL4000 BeamWash при чому багатьма способами. Я люблю чистий насичений колір, що видають колеса кольорів, а з VL4000 BeamWash, я зазвичай швидко перемикаюся між режимами Shaft, Beam, Wash.

Коли ми вперше побачили, як багато можливостей для дизайну освітлення надають прилади VL4000 Spot і VL4000 BeamWash, в мене просто не було шансів пройти повз них і обрати щось інше. Тепер я можу використати їх щоб реалізувати будь-яку існуючу задачу по дизайну освітлення».

Як провідний розробник і виробник передових автоматичних систем освітлення Philips Vari-Lite забезпечує обладнанням і обслуговуванням усю індустрію розваг.

Саме такі ринки, як концертні тури, театри, телебачення, фільми, круїзні лайнери, церемоніальні приміщення та корпоративні події. Автоматичні системи освітлення Vari-Lite можна замовити через світову мережу незалежних професійних постачальників.

Офіційний дистриб’ютор продукції Philips Vari-Lite в Україні компанія Zinteco.

Посилання на джерело: http://www.vari-lite.com

[Total: 0    Average: 0/5]